Design Thinking w praktyce, czyli jak ugryźć tradycję we współczesnym zakładzie mięsnym?
Na dzisiejszym rynku produkcji wyrobów mięsnych funkcjon...
więcejSprawdź co się u nas dzieje
Na dzisiejszym rynku produkcji wyrobów mięsnych funkcjon...
więcejKażdy działający w branży mięsnej zna targi IFFA. Odbywa...
więcejBudowanie świadomości marki i zaplanowana interakcja z k...
więcejObecnie obserwujemy niemal wyścig w branży mięsnej, polegający na wprowadza...
więcejJuż od dawna mówi się, że produkty polskie sprzedają się lepiej. Tezę tę po...
więcejDzisiejsi konsumenci mają szeroki dostęp do różnego rodzaju produktów mięsn...
więcejWygoda i szeroka dostępność to jedne z największych zalet, za które konsume...
więcej
Nasze Twitty Śledź nas @GrupaNomax
Tegoroczna edycja tagów IFFA we Frankfurcie nad Menem odbędz...
https://twitter.com/...
Przygotowaliśmy dla Was krótkie zestawienie 5 najważniejszyc...
https://twitter.com/...
Nasza siatka BrandNet podbija wschodnie rynki! ТМ "Забіяка"...
https://twitter.com/...
Blog Ekspercki Blog
Design Thinking w praktyce, czyli jak ugryźć tradycję we współczesnym zakładzie mięsnym?
Na dzisiejszym rynku produkcji wyrobów mięsnych funkcjonuje wiele sprawnie działających, dużych zakł...
Czytaj więcej