ul. Ceramiki 37
41-945 Piekary Śląskie
tel. +48 32 390 81 00, +48 32 390 81 01
fax + 48 32 390 81 99
infolinia 801 501 101
e-mail: nt@nomax.pl
X Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego w Gliwicach
KRS: 0000269226
Regon: 240513647
BDO: 000043705
NIP: 498-02-14-774
Kapitał zakładowy: 3.186.000 PLN
Konto bankowe:
ING Bank Śląski S.A. Katowice O/Bytom
90 1050 1230 1000 0023 1171 2554
kom. +48 508 308 694 e-mail rhetman@nomax.pl
kom. +48 604 496 932 e-mail pbialkowski@nomax.pl
tel. +48 42 655 87 55 fax +48 32 450 20 73 kom. +48 500 064 486 e-mail dmaciejewska@nomax.pl
tel. +48 32 390 81 02 fax +48 32 390 81 99 kom. +48 606 894 174 e-mail mprzybyla@nomax.pl
tel. +48 32 390 81 08 fax +48 32 390 81 99 kom. +48 508 278 756 e-mail psosinka@nomax.pl
kom. +48 506 637 433 e-mail lsikora@nomax.pl
kom. +48 509 681 010 e-mail aolech@nomax.pl
kom. +48 506 712 504 e-mail mwiklak@nomax.pl
kom. +48 604 496 937 e-mail rgoj@nomax.pl
kom. +48 504 952 634 e-mail mwoznica@nomax.pl
kom. +48 508 278 683 e-mail mruski@nomax.pl
kom. +48 508 279 001 e-mail aficek@nomax.pl
tel. +48 32 797 35 28
tel. +48 32 422 40 14 fax +48 32 422 40 14 e-mail rybnik@nomax.pl
kom. +48 508 278 719 e-mail anoszczynski@nomax.pl
LinkedIn @GrupaNomax
Blog Ekspercki Blog
Design Thinking w praktyce, czyli jak ugryźć tradycję we współczesnym zakładzie mięsnym?
Na dzisiejszym rynku produkcji wyrobów mięsnych funkcjonuje wiele sprawnie działających, dużych zakł...
Czytaj więcej