We współpracy z jednym z naszych kluczowych włoskich Klientów oraz w odpowiedzi na potrzebę rynkową stworzyliśmy innowacyjna siatkę HangNet® - dedykowną dla wyrobów jednomięsniowych nie wymagających formowania, wędzonych oraz długodojrzewających.
Siatka HangNet® pozwala na oryginalną ekspozycję wędzonek w formie wiszącej. Podnosi wizualną atrakcyjność gotowego produktu oraz w efektywny sposób usprawnia proces dojrzewania dużych elementów wędzonych. Siatka bardzo dobrze sprawdza się w całym procesie produkcji tradycyjnych wyrobów dojrzewających: speck czy szynki typu szwarcwaldzkiego.
Niestandardowa forma siatki umożliwia szybką aplikacje i nie wymaga dodatkowego oprzyrządowania oraz stosowania klipsów lub sznurowania. Dodatkowo, zastosowanie siatki HangNet® ułatwia ściąganie jej z produktu w punkcie sprzedaży. Jest to również doskonały sposób do okazjonalnego pakowania wędzonek.
Siatka charakteryzuje się wysoką wytrzymałością na zrywanie, umożliwiając wieszanie dużych elementów wędzonych nawet do 9 kg.
Dostępna jest w trzech rozmiarach:
- mała o długości 42 mm,
- średnia o długości 66 mm,
- duża o długości 70 mm.
W celu uzyskania odpowiedzi na wszystkie pytania zapraszamy do kontaktu z naszymi menadżerami sprzedaży i działem obsługi klienta.
LinkedIn @GrupaNomax
Blog Ekspercki Blog
Design Thinking w praktyce, czyli jak ugryźć tradycję we współczesnym zakładzie mięsnym?
Na dzisiejszym rynku produkcji wyrobów mięsnych funkcjonuje wiele sprawnie działających, dużych zakł...
Czytaj więcej